عرضه اولیه زمستانی فرابورس انجام شد؛
آغاز معاملات «نخریس» با قیمت 6436 تومانی

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، این عرضه اولیه به روش ترکیبی و طی دو مرحله انجام شد که در مرحله اول، 12 میلیون سهم به سرمایهگذاران واجد شرایط (صندوقهای سرمایهگذاری) عرضه و طی آن هر سهم نخریس 64367 ریال کشف قیمت شد.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!در مرحله دوم نیز 24 میلیون سهم به قیمت ثابت کشفشده به عموم سرمایهگذاران عرضه شد که در نهایت به هر کد معاملاتی 28 سهم تخصیص یافت.
72 صندوق در عرضه اولیه سهام شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان مشارکت کردند.
در عرضه به عموم سرمایهگذاران نیز 1770 سرمایهگذار حقوقی و 950 هزار و 84 کد حقیقی مشارکت کردند.
شایان ذکر است که قیمت ارزشگذاری شده سهام نخریس 60893 ریال بود.
پیش از این در نشست خبری ویژه عرضه اولیه سهام این شرکت در فرابورس، علی فدیشه ای مدیرعامل شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان، گفت: درآمد عملیاتی نخریس طی سه سال اخیر صعودی بوده به طوری که در سال 1401 رقم 800 میلیارد تومان، در سال 1400 حدود 610 میلیارد تومان و در سال 1399 نیز 351 میلیارد تومان بوده است.
فدیشهای از طرح توسعه بافندگی با خرید 12 ماشین بافنده در سال جاری خبر داد که به گفته وی در دست اقدام است و طرح توسعهای بعدی برای سال 1406 نیز احداث سالن رنگرزی است.
بدین ترتیب عرضه اولیه سهام این شرکت در تاریخ 11 دی ماه 1402 در فرابورس ایران انجام شد و نخریس به طور رسمی به جمع شرکتهای گروه منسوجات پیوست.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0