افت ۱۲۸ هزار واحدی شاخص کل بورس در آغاز هفته

بورس تهران در نخستین روز معاملاتی هفته با فشار فروش گسترده مواجه شد و شاخص کل با افت ۱۲۸ هزار و ۷۴۵ واحدی به کانال ۷.۸ میلیون واحد عقبنشینی کرد؛ همزمان شاخص هموزن نیز ۱۲ هزار و ۸۷۲ واحد کاهش یافت و ارزش معاملات خرد از ۳۰ هزار میلیارد تومان فراتر رفت.
اخبار پولی مالی: معاملات بورس تهران در روز شنبه ۹ آبان با غلبه عرضه بر تقاضا دنبال شد و شاخص کل با کاهش ۱۲۸ هزار و ۷۴۵ واحدی به محدوده ۷.۸ میلیون واحد رسید. شاخص کل هموزن نیز با افت ۱۲ هزار و ۸۷۲ واحدی در سطح دو میلیون و ۱۹۶ هزار واحد قرار گرفت که نشان میدهد فشار فروش به نمادهای بزرگ محدود نبوده و بخش گستردهتری از بازار را دربر گرفته است.
در جریان معاملات، تعداد دادوستدها از یک میلیون فقره عبور کرد و ارزش معاملات بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان ثبت شد. نمادهای فملی، فارس، شپنا، تابان، شستا، تاپیکو و وغدیر از جمله نمادهای اثرگذار بر شاخص کل بورس بودند؛ در فرابورس نیز شاخص کل با افت ۲۵۶ واحدی به ۶۶ هزار و ۱۲۷ واحد رسید و نمادهای کگهر، آریا، فزر، شرانل، فغدیر، هرمز و مارون بر روند این بازار اثر گذاشتند.
وضعیت موجود بازار سهام نشاندهنده افزایش فشار فروش و کاهش همزمان شاخصهای اصلی و هموزن در کنار تداوم تحرک معاملاتی است. چشمانداز کوتاهمدت بازار به مسیر ورود و خروج پول حقیقی، شدت سفارشهای فروش و میزان بازگشت تقاضا در روزهای آینده وابسته خواهد بود.
ارزیابی خبر: دامنه ۴ | عمق ۳ | فوریت ۴ | ماندگاری ۲ | اعتبار منبع ۳ | امتیاز ۶۶ از ۱۰۰ | وضعیت 🟡
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰