تاریخ انتشار : جمعه 9 آبان 1404 - 10:02
کد خبر : 92100
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای افتتاح ساختمان جدید سرپرستی استان مازندران بیمه کوثر بسته هستند

در ادامه نوسازی، پشتیبانی و تفویض اختیارات حداکثری

افتتاح ساختمان جدید سرپرستی استان مازندران بیمه کوثر

افتتاح ساختمان جدید سرپرستی استان مازندران بیمه کوثر
اخبار پولی مالی-ساختمان جدید سرپرستی استان مازندران بیمه کوثر با حضور مدیرعامل، مدیران ستادی و استانی، مدیران ساتا، کارگزاران، نمایندگان و شبکه فروش در شهر ساری افتتاح شد

به گزارش روابط‌عمومی و تبلیغات بیمه کوثر، در آیین افتتاح این ساختمان، ابوالفضل آقادادی مدیرعامل شرکت، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار، به جایگاه رفیع زن در بردباری و صبر اشاره کرد و نقش مؤثر بانوان در عرصه‌های اجتماعی و حرفه‌ای را یادآور شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

وی با تأکید بر ضرورت افتتاح ساختمان جدید، توسعه زیرساخت‌های بیمه‌ای و تفویض اختیارات حداکثری و افزایش بهره‌وری سرمایه انسانی، این اقدام را گامی مؤثر در بالا بردن کیفیت زندگی کاری و ارائه خدمات بهتر و افزایش رضایتمندی بیمه‌گزاران عنوان کرد. همچنین با اشاره به جایگاه ویژه استان مازندران و سهم بالای سه درصدی در بازار بیمه کشور و فروش بیش از ۲۶ هزار میلیارد تومانی شرکت بیمه کوثر در سال جاری، از نقش شبکه فروش تقدیر کردند.

در ادامه مراسم، نشست پرسش و پاسخ با نمایندگان و شبکه فروش برگزار شد.

لازم به توضیح است ساختمان جدید سرپرستی استان مازندران در محل شهر ساری، میدان خزر، جاده دریا، کیلومتر ۴ بلوار فرح آباد واقع شده است.

اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه بیمه آسیا