تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 تیر 1404 - 14:56
کد خبر : 90214
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای موافقت مشروط با رفع تعلیق صدور بیمه نامه توسط شرکتهای بیمه پردیس و زندگی هامرز بسته هستند

در پانصد و ششمین نشست شورای عالی بیمه تصویب شد؛

موافقت مشروط با رفع تعلیق صدور بیمه نامه توسط شرکتهای بیمه پردیس و زندگی هامرز

موافقت مشروط با رفع تعلیق صدور بیمه نامه توسط شرکتهای بیمه پردیس و زندگی هامرز
اخبار پولی مالی-با توجه به برنامه ارائه شده توسط شرکتهای بیمه زندگی هامرز و پردیس در جهت گسترش فعالیت های بیمه گری ، تعلیق صدور بیمه نامه در رشته های بیمه زندگی اندوخته دار و خودرو از سوی شرکت های یادشده رفع شد.

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، در نشست امروز شورای عالی بیمه علاوه بر تصویب موضوع تسری آیین نامه های اخیر این شورا به موسسات بیمه مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، در مورد ادامه فعالیت سه شرکت بیمه تعلیق شده در اسفند سال گذشته، بحث و با ادامه فعالیت شرکت های بیمه پردیس و زندگی هامرز در رشته های تعلیق شده به صورت مشروط، موافقت شد.
بر اساس این گزارش، فعالیت شرکت های یادشده در شش ماه آتی با دقت مورد رصد و پایش مستمر قرار می گیرد و در صورت مغایرت عملکرد با برنامه های ارائه شده، موضوع مجدد در شورای عالی بیمه مطرح خواهد شد.
گفتنی است در این نشست که به ریاست پرویز خوشکلام خسروشاهی برگزار شد اعضای شورا بر تسهیل و ‌پایداری ارائه خدمات بیمه ای و کسب رضایت حداکثری مردم در شرایط خطیر کنونی، تاکید کردند.a

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه بانک سپه