آغاز بهرهبرداری از دومین نیروگاه خورشیدی چادرملو در اردکان

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از روابط عمومی چادرملو، پروژه نیروگاه خورشیدی اردکان از جمله طرح های سرمایه گذاری چادرملو است که توسط شرکت بین المللی معدنی و صنعتی سی پی جی پارس به عنوان یکی از بازوهای اصلی اجرایی و فنی مهندسی چادرملو احداث گردیده است.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!در ساخت این نیروگاه از 14930 عدد پنل باظرفیت 670وات، هشتاد عدد اینورتر با ظرفیت 125KW، چهل عدد کامباینر باکس ، چهار عدد پست و یک عدد سوئیچگیر 20 کیلوولت استفاده گردیده است .
همچنین برای ساخت این پروژه که عملیات اجرایی آن از آبان ماه سال گذشته آغاز گردید و پس از 10 ماه با تلاش متخصصین این حوزه و نظارت و هدایت شرکت بین المللی معدنی و صنعتی سی پی جی پارس به شبکه متصل گردیده است، بالغ بر 2300 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
بر اساس همین گزارش شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هم اکنون دارای یک واحد نیروگاه سیکل ترکیبی 500 مگاواتی، یک واحد نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی فعال و یک واحد نیروگاه سیکل ترکیبی 546 مگاواتی در حال ساخت است که فاز یک واحدگازی آن به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات در خرداد ماه امسال و تا پیش از آغاز پیک مصرف تابستان بهره برداری و به شبکه سراسری برق متصل گردید و فاز دوم آن نیز با همین ظرفیت به زودی بهره برداری می گردد .
گفتنی است، این شرکت در حال حاضر احداث ۱۱۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی دیگر را در قالب یک نیروگاه ۱۰ مگاواتی در بهاباد با 81% پیشرفت و یک نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی در خضرآباد یزد را با پیشرفت 16% در دستور کار خوددارد.
برچسب ها :اردکان ، چادرملو ، نیروگاه خورشیدی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0