رئیس اداره میزهای صنعت و رتبهبندی ناشران سازمان بورس:
مطالبات بودجهای صنایع از مسیر میز صنعت سازمان بورس ادامه دارد
به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از بازار سرمایه، امیر طایفه ابراهیمی رئیس اداره میزهای صنعت و رتبهبندی ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به برگزاری سه میز صنعت تا پایان سال از جمله میز صنعت خودرو و ساخت قطعات (بخش دوم) و میز صنعت بانک و موسسات اعتباری، گفت: در ارتباط با موضوع قیمتگذاری دستوری، خسارت ناشی از قطعی برق و گاز در صنایع، نرخ خوراک پتروشیمیها، مطالبات شرکتهای نیروگاهی و پتروشیمیها و … پیگیری لازم صورت پذیرفته و پیشنهاداتی از سمت سازمان بورس بهمنظور جبران زیان وارده به صنایع در بودجه سال ۱۴۰۲ ارائه شده است.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!وی با بیان اینکه اتخاذ تدابیر اجرایی لازم به منظور حمایت از حقوق سهامداران و سرمایه آنان یکی از وظایف سازمان بورس و ارواق بهادار است، گفت: سازمان بورس برای پر کردن خلا تعامل میان سازمان با ارکان بازار سرمایه برگزاری میز صنایع با حضور فعال مدیران ارشد شرکتها و صاحب نظران صنایع را از ابتدای سال ۱۴۰۰در دستور کار خود قرار داد.
امیر طایفه ابراهیمی با بیان اینکه تاکنون ۱۱ میز صنعت برگزار شده، گفت: میزهای صنعت، فرصت مغتنمی است تا مسائل، مشکلات و چالشهای موجود در صنایع از طریق بازوهای نظارتی و ارتباطی سازمان بورس در قالب لایحه بودجه سنواتی، برنامه پنجساله هفتم توسعه یا مکاتبات با وزرای اقتصاد، نفت، صمت و … مطرح و تا برطرف شدن آنها از قابلیت پیگیری و بررسی برخوردار شود.
او با اشاره به میزهای صنعتی که تا انتهای سال جاری برگزار خواهد شد، عنوان کرد: سازمان بورس طی مدت یادشده، با برگزاری ۳ میز صنعت دیگر، براساس معضلات و مشکلاتی که در ارتباط با صنایع بورسی وجود دارد، تا حصول نتیجه واقعی این نشستها را در دستور کار خود قرار داده است. برهمین اساس، میز صنعت خودرو و ساخت قطعات (بخش دوم) و میز صنعت بانک و موسسات اعتباری از جمله میزهای صنعتی است که تا پایان سال جاری برگزار خواهد شد.
رئیس اداره میزهای صنعت و رتبهبندی ناشران سازمان بورس با بیان اینکه افزون بر بررسی وضعیت صنعت مطرح شده در نشستهای میز صنعت، مسائل و مشکلات صنایع از زبان مدیران ارشد هر صنعت مطرح میشود، گفت: برای نمونه در میز صنعت مواد و محصولات دارویی، مشکلاتی همچون تامین نقدینگی به دلیل سیاست حذف ارز ترجیحی و عدم تناسب بین افزایش قیمت تمام شده با مجوز افزایش نرخ صادره توسط وزارت بهداشت، دوره وصول مطالبات بالا در صنعت دارو و پخش و استنکاف سیستم بانکی از اعطای تسهیلات بانکی مطابق با تعهدات آنها مطرح شد.
او ادامه داد: کاهش میزان تولید و خسارت به ماشینالات و تجهیزات در شرکتهای صنعت فلزات اساسی در پی قطعی برق در تابستان و قطعی گاز در زمستان، محدودیت در صادرات محصولات، وضع عوارض و مالیات بر محصولات صادراتی، اختلاف ۳۹درصدی ارز نیما و توافقی، الزام فروش محصولات بر پایه نرخ نیما در بورس کالا، هزینه بالای حقوق دولتی نیز از از جمله مشکلات مطرح شده در میز صنعت فلزات اساسی بوده است.
این مقام مسئول در سازمان بورس، پیگیری جدی حل موضوع قیمتگذاری دستوری در صنایع خودرو و ساخت قطعات را از جمله نتایج میز صنعت برشمرد و تصریح کرد: نظام نرخگذاری و دستورالعمل قیمتگذاری مواد خام و فراوردههای نفتی که وزارت نفت طی مرداد ماه جاری به شرکتهای پالایشی ابلاغ کرد و عرضه سیمان در بورس کالا از جمله نتایج میزهای صنعت برگزار شده است.
او ادامه داد: در ارتباط با موضوع قیمتگذاری دستوری، خسارت ناشی از قطعی برق و گاز در صنایع، نرخ خوراک پتروشیمیها، مطالبات شرکتهای نیروگاهی و پتروشیمیها و … پیگیری لازم صورت پذیرفته و پیشنهاداتی از سمت سازمان بورس بهمنظور جبران زیان وارده به صنایع در بودجه سال ۱۴۰۲ ارائه شده است.
صفحه ویژه میز صنعت در «سنا»
ابراهیمی با بیان اینکه همواره رسانههای خبری مختلف میزهای صنعت برگزار شده را پوشش داده و نسبت به انتشار اخبار آن اقدام کردهاند، گفت: در راستای آگاهیبخشی منظم و هدفمند سهامداران و فعالان بازار سرمایه با مباحث و مذاکرات صورت گرفته در میزهای صنایع برگزار شده، در سایت سنا صفحه ویژهای به نام «میز صنعت» ایجاد شده که تمامی اخبار، پژوهشها و گزارشهای ارائه شده در میز صنایع در این قسمت در اختیار علاقمندان و فعالان بازار سرمایه قرار میگیرد.
برچسب ها :بورس ، سازمان بورس ، مطالبات بودجهای صنایع ، میز صنعت سازمان بورس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰