تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 شهریور 1404 - 14:41
کد خبر : 91357
چاپ خبر
دیدگاهها برای تقدیر مدیرعامل بیمه آسیا از مدیر بیمه های باربری بسته هستند
تقدیر مدیرعامل بیمه آسیا از مدیر بیمه های باربری

اخبار پولی مالی-نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در نشست شورای مدیران این شرکت از تلاش و همکاری مدیر بیمه های باربری در راستای رسیدگی سریع و پرداخت خسارت حادثه بندر شهید رجایی قدردانی کرد.
به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا، مجتبی حیدری، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در این نشست که با حضوراعضای هیات مدیره، معاونان مدیر عامل و مدیران بیمه آسیا برگزار شد، با اهدای لوح تقدیر از تلاش و خدمات ارزنده علیرضا آقاجانی، مدیر بیمه های باربری بیمه آسیا و نقش برجسته ایشان در مدیریت صحیح فرآیند رسیدگی به خسارت حادثه بندر شهید رجایی تقدیر کرد.
در بخشی از لوح تقدیر آمده است: ” امروز که با تلاش مجدانه شما رسیدگی به خسارت های وارده در حادثه انفجار بندر شهید رجایی به خوبی انجام و مشکلات این حوزه برطرف گردیده است، بر خود لازم می دانم از مشارکت و همدلی جنابعالی و همکاران محترمتان در دستیابی به این افتخار، تشکر و قدردانی نمایم.”
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰