تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 16:04
کد خبر : 87667
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای عرضه بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی بسته هستند

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران:

عرضه بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی

عرضه بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی
اخبار پولی مالی- محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، اعلام کرد: واردکننده‌های بنزین سوپر، بنزین خود را از طریق بورس انرژی عرضه خواهند کرد.

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از پایگاه خبری سنا، محمدصادق عظیمی‌فر، در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه‌ای برای عرضه حامل‌های انرژی به خصوص بنزین در بورس انرژی وجود دارد یا خیر؟ گفت: در قالب برنامه واردات و عرضه بنزین سوپر، از طریق منابع بخش خصوصی، یکی از مکانیزم‌های مدنظر، عرضه این نوع بنزین از طریق بورس انرژی است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

او در توضیح این موضوع، اعلام کرد: واردکننده‌های بنزین سوپر می‌توانند با استفاده از زیرساخت و ظرفیت بازار سرمایه، از طریق بورس انرژی، بنزین خود را عرضه کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران توضیح داد: برای این موضوع، جلساتی با مدیرعامل بورس انرژی برگزار و درخواست شده زیرساخت‌های لازم برای این کار فراهم شود تا بتوانیم از ظرفیت بورس انرژی به نحو احسن استفاده کنیم.

عظیمی‌فر با اشاره برنامه دولت به منظور رفع مشکلات ناشی از ناترازی انرژی در صنایع، گفت: طرح پیشنهادی وزارت صمت در دولت تصویب شده و قرار است طی روزهای آینده برای اجرا ابلاغ شود.

اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه بیمه پارسیان