تلاش بانکهای مرکزی دنیا برای راهاندازی ارزهای دیجیتال خود
به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از راشاتودی، بر اساس نتایج یک مطالعه که طی روزهای اخیر توسط بانک تسویهحسابهای بینالمللی(BIS) منتشر شد، تعداد زیادی از بانکهای مرکزی در سراسر جهان در حال تلاش برای ایجاد رمزارز ملی خود هستند.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!ارز دیجیتال بانک مرکزی (سیبیدیسی) یک ابزار پرداخت دیجیتالی است که با واحد پول ملی یک کشور تعیین میشود و بانک مرکزی آن کشور روی معاملات آن نظارت میکند.
در حال حاضر دو نوع ارز دیجیتال بانک مرکزی وجود دارد: خردهفروشی، برای استفاده روزمره توسط افراد و شرکتها، و عمدهفروشی، برای معاملات بین موسسات مالی.
بر اساس یافتههای بانک تسویهحسابهای بینالمللی، ۷۹ بانک مرکزی از ۸۶ بانک مرکزی که مورد بررسی قرار گرفتند، اعلام کردند که در حال بررسی امکان ایجاد نوعی سیبیدیسی هستند.
بیش از نیمی از این بانکهای مرکزی گفتند که در حال انجام «آزمایشهای مشخص» یا کار بر روی نسخههای آزمایشی ارزهای دیجیتالی بودهاند.
این مطالعه نشان داد که بیشتر بانکهای مرکزی ارزش بالقوهای را در داشتن یک ارز دیجیتال بانک مرکزی خردهفروشی و عمدهفروشی میبینند و بانک تسویهحسابهای بینالمللی پیشبینی میکند که تا سال ۲۰۳۰ حداقل ۱۵ ارز دیجیتال بانک مرکزی خردهفروشی و ۹ ارز دیجیتال بانک مرکزی عمدهفروشی در سراسر جهان به طور عمومی مورد استفاده قرار بگیرد.
این نظرسنجی نشان داد که بانکهای مرکزی بیشتری طی سه سال آینده به انتشار سیبیدیسی نزدیکتر شدهاند – تعداد آنها از سال گذشته در رابطه با ارزهای دیجیتال عمدهفروشی به ۱۶درصد رسید و در مورد سیبیدیسیهای خردهفروشی از ۱۵درصد به ۱۸درصد افزایش یافت.
مخالفان سیبیدیسی سوالاتی را در مورد این ارزها، بهویژه در مورد مقررات آنها و حریم خصوصی تراکنشها مطرح کردهاند. با این حال، تحلیلگران خاطرنشان میکنند که موسسات مالی سنتی به طور فزایندهای مشتاق ورود به بازار دیجیتال هستند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰