تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 خرداد 1402 - 18:16
کد خبر : 55808
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای فعال‌سازی بازار سوم و پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان از مهم‌ترین برنامه‌های سال ۱۴۰۲ بسته هستند

مدیرعامل فرابورس عنوان کرد:

فعال‌سازی بازار سوم و پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان از مهم‌ترین برنامه‌های سال ۱۴۰۲

فعال‌سازی بازار سوم و پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان از مهم‌ترین برنامه‌های سال ۱۴۰۲
اخبار پولی مالی_ طی یکسال گذشته بالغ بر ۱۷ عرضه اولیه انجام شد، همچنین ۴ شرکت نیز پذیره‌نویسی شده است.

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از بازار سرمایه، محمدعلی شیرازی مدیرعامل فرابورس در نشست خبری با اهالی رسانه در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی به بیان مهمترین برنامه‌های فرابورس در سال ۱۴۰۲ پرداخت.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

شیرازی در نشست خبری با اهالی رسانه در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی گفت: طی یکسال گذشته بالغ بر ۱۷ عرضه اولیه داشتیم، همچنین ۴ شرکت نیز پذیره‌نویسی شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ شاهد پذیرش تپسی به‌عنوان نخستین شرکت استارت‌اپی بودیم. همچنین شاهد پذیرش ۲۲ صندوق ای‌تی‌اف، ۲ صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه، یک صندوق سرمایه‌گذاری خصوصی و نخستین صندوق املاک و مستغلات، بودیم. در سال گذشته موفق به انتشار نخستین قرض‌الحسنه شدیم.

شیرازی بیان کرد: در سال جاری راه‌اندازی بازار توافقی نخستین هدف فرابورس محسوب می‌شود. این بازار مختص به شرکت‌های سهامی عامی بوده که قابل پذیرش در سایر بازارها نیستند و شرکت‌های این بازار در سامانه جداگانه‌ای معامله خواهند شد.

وی افزود: بازار sme نیز فعال خواهد شد. سال گذشته به شدت بر پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید داشتیم. این اهم در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت. اواخر سال گذشته بر پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان و جسورانه تمرکز داشتیم و بزرگترین صندوق جسورانه نیز در این مدت پذیرش شد. در سال جاری نیز فعال‌سازی بازار سوم را پیگیری خواهیم کرد. این بازاری برای شرکت‌های سهامی خاص است و با همکاری سازمان بورس این اهم امسال رقم خواهد شد.

بازار ثانویه تامین مالی جمعی در نیمه اول سال راه‌اندازی می‌شود

شیرازی در پاسخ به سوال خبرنگار سنا در خصوص برنامه فرابورس برای توسعه ابزارهای نوین مالی، بیان کرد: آیین‌نامه اجرایی تامین مالی جمعی تدوین شده است و در سال جاری تلاش بر رونق این موضوع داریم.

وی افزود: همچنین بر بازار ثانویه تامین مالی جمعی نیز تمرکز خواهیم کرد و تا ۶ ماه نخست این بازار راه‌اندازی می‌شود. در حال حاضر ۱۸ سکوی تامین مالی وجود دارند و مصمم هستیم این تعداد به‌طور ویژه بیشتر شود.

مدیرعامل فرابورس گفت: البته برخی از سکوهای تامین مالی علی‌رغم اینکه دارای مجوز هستند، عملکرد فعالی ندارند که در این خصوص نیز مهلت مقرری درنظر خواهد گرفته شد و در صورت عدم عملکرد فعالانه، مجوز آنها لغو می‌شود.

اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه