در نیمه نخست امسال؛
عرضه فولاد در بورس کالا ۲ برابر شد

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از ایرنا، “سید رضا فاطمی امین” امروز در نشست هماندیشی با تشکلها و انجمنهای فعال در بخش صنعت، معدن و تجارت افزود: اصرار وزارت صمت بر این است که همه زنجیره فولاد به بورس کالا آمده و به عرضه محصولات خود بپردازند.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!وی به قیمت گذاری دستوری خودروها در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: در سالهای اخیر شاهد فشار شورای رقابت و الزام قیمتگذاری دستوری بودیم که تبعات خوبی به دنبال نداشت و سال گذشته برای نخستین بار از این وضعیت خارج شدیم.
فاطمی امین، حضور انجمنها و تشکلهای مختلف در این جلسه را مثبت برشمرد که منجر به فهم مشترک از کل صنعت میشود.
وی ادامه داد: مباحثی همچون نقشه راه کلان صنعتی کشور باید در چنین جمعهایی که شاهد تنوع رشته فعالیتها هستیم مطرح شود و در این راستا باید برای هر رشته فعالیت یک برنامه مشخص و دقیق با جزئیات داشته باشیم و در غیر این صورت در حد کلیگویی و کلی نگری باقی خواهیم ماند.
برچسب ها :بورس کالا ، عرضه فولاد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰