تاریخ انتشار : شنبه 28 بهمن 1402 - 15:10
کد خبر : 77891
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای صنعت بیمه در مسیر تغییر قرار گرفته است بسته هستند

معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی:

صنعت بیمه در مسیر تغییر قرار گرفته است

صنعت بیمه در مسیر تغییر قرار گرفته است
اخبار پولی مالی- استقبال مدیران ارشد صنعت بیمه از همایش چالش ها، فرصت ها و آینده پیش روی کسب و کارها (نگاه آینده پژوهانه) با تاکید بر تحولات صنعت بیمه بیانگر قرار گرفتن صنعت بیمه در مسیر تغییر است.

به گزارش اخبار پولی مالی از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، علی بنیادی نائینی معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در سخنرانی افتتاحیه این کارگاه گفت: صنعت بیمه با حضور مدیران توانمند و متخصص همواره جزو صنایع پیشرو است و یک همت جمعی را برای ورود به عرصه فناوری های نوین و تلکنولوژی می خواهد.
وی افزود: صنعت بیمه باید فضا را برای تغییر فراهم کند تا بتوان تغییر ‌ و گذر صنعت بیمه را از دوران سنتی به عصر تکنولوژی فریاد زد .
دکتر بنیادی ایجاد یک تحول بزرگ در صنعت بیمه را نیازمند اتحاد و همکاری اعضای خانواده این صنعت دانست و گفت:صنعت بیمه باید بتواند خود را نسبت به تغییرات محیطی به سرعت تغییر دهد.
وی،بیان کرد: یک عده تازه به صنعت بیمه اضافه می شوند که دنبال کنندگان خوبی هستند و عده ای هم پیشتاز هستند و برخی هم سرعت کمی دارند اما صنعت بیمه باید بتواند ازپیش رو های خوب تقلید کند، درغیر اینصورت نتیجه آن خروج احتمالی از کسب و کار است.
معاون طرح توسعه بیمه مرکزی، یکی از فلسفه های برگزاری این همایش را هم نوا کردن متولیان صنعت بیمه به سوی تغییر عنوان کرد و گفت: تغییر به معنای حذف نیست و ما باید برای جلوگیری از مقاومت های احتمالی، متولیان و بازیگران صنعت بیمه را توجیه کنیم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

راهبردهای آینده صنعت بیمه با توجه به ارزش های اجتماعی تغییر می کند

گرام کدرینگتون _ سخنران اصلی کارگاه «دنیای فردا برای صنعت بیمه» با اشاره به اقبال عمومی به مقوله اپلیکیشن ها و وب سرویس های تسهیل گر نسبت به تغییر ماموریت صنعت بیمه در آینده تاکید کرد و افزود: صنعت بیمه باید در هر لحظه خود را برای تحولات ناگهانی و وسیع آماده کرده و همگام با تغییرات احتمالی حرکت کند.
بر اساس این گزارش دکتر کدرینگتون  با آسیب شناسی تغییرات مخرب و اخلال گر در اداره بنگاه های اقتصادی، اظهار داشت: اگر شرکت های بیمه گر پیش از وقوع تغییرات برای شناسایی و مقابله با تبعات منفی آن از آمادگی کافی برخوردار باشند از آسیب های احتمالی در امان خواهند بود.
این استاد دانشگاه تفکر جمعی و دوراندیشی تمامی ارکان یک سازمان را عامل اصلی بقای شرکت های بیمه در آینده، ارزیابی کرد و گفت: تکیه بر تجارب گذشته برای پیشرفت صنعت بیمه لازم است اما کافی نیست و باید خود را برای تغییرات بنیادین آماده کنیم.
وی با برشمردن مدل های نوین کسب و کار در دنیا بر ضرورت همگامی صنعت بیمه با علم روز، خاطرنشان کرد: بیمه گرانی که با قواعد آینده پژوهی آشنایی کافی نداشته باشند از بازار کسب و کار حذف خواهند شد.
گفتنی است کارگاه یادشده با حضور رئیس کل و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، مدیران عامل و کارشناسان شرکت ها و صنعت بیمه در سالن خلیج فارس پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه