تاریخ انتشار :
کد خبر : 85690
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای رشد طلا با موتور جنگ‌های تعرفه‌ای بسته هستند

برسی روند مبادلات امروز بازارهای جهانی؛

رشد طلا با موتور جنگ‌های تعرفه‌ای

رشد طلا با موتور جنگ‌های تعرفه‌ای
اخبار پولی مالی- بازارهای جهانی هم‌چنان تحت تاثیر عوامل سیاسی، نظیر تهدید تعرفه‌های جدید دونالد ترامپ، قرار دارند. درحالی‌که طلا به‌عنوان یک دارایی امن جذابیت بیش‌تری پیدا کرده است، بازارهای نفت و فلزات با فشار ناشی از نگرانی‌های تجاری و تغییرات سیاستی دست و پنجه نرم می‌کنند.

بازار طلا
به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از پایگاه خبری سنا، طلای جهانی روز چهارشنبه به ۲,۷۶۰ دلار در هر اونس رسید و با افزایش بیش از یک درصدی، به بالاترین سطح خود از اوایل نوامبر سال گذشته صعود کرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

این افزایش قیمت ناشی از تضعیف نسبی دلار آمریکا و افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن در پی نگرانی‌های ناشی از جنگ‌های تجاری بود.
اظهارات ترامپ مبنی بر احتمال اعمال تعرفه‌های جدید بر اتحادیه اروپا و هم‌چنین تعرفه ۱۰ درصدی بر چین، بر نگرانی‌های بازار افزود.

هم‌چنین سیاست‌های اقتصادی ترامپ به‌عنوان عاملی تورمی تلقی می‌شوند که احتمالاً فدرال رزرو را وادار به حفظ نرخ بهره در سطح بالا برای کنترل فشارهای قیمتی خواهد کرد. این وضع ممکن است از جذابیت طلا بکاهد، زیرا نرخ‌های بهره بالاتر هزینه فرصت نگه‌داری دارایی‌های بدون بازده مانند طلا را افزایش می‌دهد.

بازار نقره
نقره با کاهش ۰.۱۲ درصدی، به ۳۰.۷۰۵ دلار در هر اونس رسید. کاهش ارزش این فلز ناشی از تقویت نسبی دیگر دارایی‌ها و کاهش تقاضا برای فلزات صنعتی و گران‌بها در شرایط افزایش ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران بوده است.

بازار نفت خام برنت
نفت خام برنت روز چهارشنبه در قیمت حدود ۷۹ دلار به ازای هر بشکه معامله شد و برای چهارمین جلسه متوالی کاهش یافت. این افت به دنبال اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره احتمال اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر واردات از چین، یکی از بزرگترین مصرف‌کنندگان نفت، شدت گرفت.

این نگرانی‌ها در مورد جنگ تجاری پس از تهدید ترامپ به اعمال تعرفه‌های سنگین بر کانادا و مکزیک افزایش یافت. از سوی دیگر، وعده‌های ترامپ برای افزایش تولید نفت از طریق اعلام وضعیت اضطراری انرژی ملی، تسهیل مجوزها، گشایش مناطق جدید برای اکتشاف و لغو سیاست‌های انرژی پاک دوران بایدن همچنان در کانون توجه قرار دارد.

علاوه بر این، تحریم‌های اخیر آمریکا علیه روسیه، بازار فیزیکی نفت و نفت‌کش‌ها را مختل کرده است و این امر اندکی از کاهش قیمت‌ها جلوگیری کرده است. هم‌چنین، طوفان زمستانی در منطقه خلیج آمریکا موجب کاهش تولید نفت داکوتای شمالی بین ۱۳۰ تا ۱۶۰ هزار بشکه در روز شده است.

بازار گاز طبیعی
قیمت گاز طبیعی با کاهش ۰.۷۷ درصدی، به ۳.۷۵۴ دلار در هر میلیون واحد حرارتی رسید. کاهش تقاضا در برخی مناطق و شرایط آب‌وهوایی ملایم‌تر نسبت به انتظارات زمستانی موجب کاهش قیمت‌ها شده است. با این حال، نوسانات بازار تحت تاثیر ادامه تحریم‌ها علیه روسیه و اختلال در عرضه جهانی هم‌چنان پایدار است.

بازار فولاد
فیوچرز میلگرد فولادی در چین با کاهش به ۳,۲۸۰ یوان به ازای هر تن رسید و برای سومین جلسه متوالی افت کرد. این کاهش پس از تهدید ترامپ به اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر چین رخ داد که می‌تواند تقاضای فلزات را در بزرگترین تولیدکننده فولاد جهان محدود کند.

با این حال، قیمت‌ها همچنان بالاتر از کف چهارماهه ۳,۱۲۰ یوان باقی ماندند که ناشی از بهبود مصرف و افزایش تقاضای ساخت‌وساز در چین است. بهبود شاخص مدیران خرید بخش ساخت‌وساز چین به ۵۳.۲ در دسامبر نیز نشانه‌ای از رشد تقاضای فولاد بود.

بازار سنگ‌آهن
قیمت سنگ‌آهن با کاهش ۰.۹۹ درصدی به ۷۹۸.۵ یوان در هر تن رسید. با وجود کاهش، نشانه‌هایی از بهبود تقاضا در بازار ساخت‌وساز چین دیده می‌شود که ممکن است در بلندمدت از قیمت‌ها حمایت کند. کاهش قیمت‌ها عمدتاً به دلیل نگرانی‌های ناشی از جنگ تجاری و تغییرات سیاستی در بازار جهانی بوده است.

اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه بانک سپه