دیدار رئیس پژوهشکده بیمه با رئیس مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره ترکیه
به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل پژوهشکده بیمه، در این نشست که با حضور ارطغرل بوینوکالین رئیس مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره ترکیه، حسن حچاک نایب رئیس مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی، مراد شیمشک رئیس اداره بیمه اسلامی و حسن مرال و مراد یاس از استادیاران مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره ترکیه برگزار شد، عسگری راهاندازی دوره دکتری تکافل در دانشگاه مرمره و حضور دانشجویان ایرانی در این دوره را برای پژوهشکده بیمه بسیار با اهمیت توصیف کرد و با اشاره به فعالیتهای متنوع این موسسه در حوزههای بانکداری و اقتصاد اسلامی، آمادگی پژوهشکده بیمه را برای انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با دانشگاه مرمره اعلام نمود.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!رئیس پژوهشکده بیمه همچنین خواستار ارائه طرحنامه این موسسه برای ارائه دوره دکترای تکافل و چاپ آثار علمی مشترک دو مجموعه در پژوهشنامه بیمه و یا مجلات این موسسه شد.
وی با اشاره به راه اندازی کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه طی یک سال گذشته تصریح کرد اعضای کارگروه تکافل دارای تخصص در زمینههای بیمه، بیمسنجی، اقتصاد، آمار، فقه و حقوق هستند و این آمادگی را دارند تا با اعضای هیات علمی مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره ترکیه فعالیتهای مشترک را در حوزههای مختلف به انجام برسانند.
عسگری همچنین از رئیس و مدیران مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره برای حضور در سیامین همایش ملی و یازدهمین همایش بینالمللی بیمه و توسعه در آذرماه ۱۴۰۲ و ارائه کارگاههای آموزشی حضوری و برخط در این همایش، دعوت کرد.
رئیس پژوهشکده بیمه سطح بالای فعالیتهای علمی دانشگاه مرمره را الگوی مناسبی برای ارتقاء تحصیلات تکمیلی در دانشگاههای کشور دانست و خواستار برگزاری دورههای دکتری، دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی پژوهشکده بیمه و انجام طرحهای پژوهشی مشترک در حوزه تکافل با همکاری این موسسه شد.
در ادامه این نشست، ارطغرل بوینوکالین رئیس مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره ترکیه، دانشگاه مرمره را بزرگترین و قدیمیترین دانشگاه جامع این کشور توصیف کرد و افزود، در کشور ترکیه فقه اسلامی برای عموم مردم جاری است و اقتصاد اسلامی نیز در این موسسه به زبانهای ترکی، عربی و انگلیسی تدریس میگردد. همچنین این موسسه ارتباط نزدیک با بسیاری از مؤسسات جهان اسلام مانند سازمان حسابداری و حسابرسی مؤسسات مالی اسلامی (AAIOFI) دارد.
رئیس مؤسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره ترکیه با اشاره به حضور متخصصین حوزههای اقتصاد، حقوق، بیمه، مالی اسلامی، بیمسنجی، الهیات، تاریخ و مسلط بر زبانهای مختلف، آمادگی این موسسه را برای انعقاد تفاهمنامه با پژوهشکده بیمه، برگزاری دوره دکتری تکافل و جذب دانشجویان ایرانی در رشتههای مد نظر پژوهشکده اعلام کرد.
وی پس از آن به بیان سیر تحولات اقتصادی این کشور در حوزههای مختلف فقهی و بیمه پرداخت و با اشاره به تاریخ، مذهب و فرهنگ مشترک دو کشور، بر لزوم همکاریهای مشترک میان صنعت بیمه ایران و ترکیه تاکید کرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰