تاریخ انتشار : یکشنبه 27 مهر 1404 - 14:42
کد خبر : 91818
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای تمدید قرارداد همکاری با شرکت ملى گاز برای سومین سال متوالی بسته هستند

تمدید قرارداد همکاری با شرکت ملى گاز برای سومین سال متوالی

تمدید قرارداد همکاری با شرکت ملى گاز برای سومین سال متوالی
اخبار پولی مالی- قرارداد بیمه ای بیمه البرز با شرکت ملی گاز ایران برای سومین سال متوالی تمدید شد. رضایت شرکت ملی گاز از کیفیت خدمات و پشتیبانی حرفه ای بیمه البرز، عامل اصلی استمرار این همکاری ارزشمند عنوان شده است.

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه البرز، در نشست مشترک نمایندگان دو طرف، ضمن ابراز خرسندی از تداوم همکاری ها، موضوعات اجرایی، چالش های ارائه خدمات و راهکارهای ارتقای رضایتمندی بیمه گذار مورد بررسی قرار گرفت. نمایندگان شرکت گاز استان خوزستان با تأکید بر کیفیت بالای خدمات در دوره های گذشته، رضایت کامل خود را اعلام و این موضوع را مهم ترین دلیل تمدید متوالی قرارداد دانستند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

مدیران بیمه البرز نیز با تأکید بر حفظ استانداردهای حرفه ای، پاسخگویی سریع و بهبود مستمر فرآیندها، بر تعمیق تعاملات و ارتقای سطح خدمات در سال جدید تأکید کردند.

تمدید قرارداد برای سومین سال پیاپی، بار دیگر نشان دهنده اعتماد سازمان های بزرگ و ملی به بیمه البرز است که نتیجه کیفیت برتر خدمات، شفافیت عملکرد و رویکرد مشتری مدار این شرکت می باشد.

گفتنی است اولین دیدار دوره جدید همکاری با مدیران شرکت گاز استان خوزستان انجام شد؛ زیرا این استان بیشترین تعداد خدمت گیرندگان در میان واحدهای زیرمجموعه شرکت ملی گاز ایران را دارد و از این رو به عنوان نقطه آغاز تعاملات اجرایی و ارزیابی عملکرد، انتخاب شده است.

اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه بانک سپه