مجلس رای داد:
تصویب انتقال حق بیمه بازنشستگان بین صندوق های بازنشستگی
به گزارش اخبار پولی مالی، روز چهارشنبه ۱۲ امرداد ماه ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی با ماده ۳ طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی، رای داد.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!بر اساس این گزارش و براساس ماده ۳ طرح مذکور؛ حق بیمه یا کسور بازنشستگی که به هر یک از صندوقهای بیمه بازنشستگی پرداخت شده است براساس تقاضای کتبی بیمه شده موضوع این قانون یا بازماندگان واجد شرایط وی پس از بروزرسانی از صندوق قبلی به صندوق جدید منتقل میشود. بیمه شده ذینفع تقاضای انتقال سابقه پرداخت حق بیمه یا کسور بازنشستگی را به صورت کتبی به صندوق جدید ارائه نموده و صندوق جدید نیز پس از بررسی و انطباق تقاضا با ضوابط و مقررات ذیربط ظرف یک ماه انتقال وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی را از صندوق بازنشستگی قبلی تقاضا مینماید. صندوق بازنشستگی قبلی مکلف است حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ تقاضای صندوق جدید، وجوه قابل انتقال را به آن صندوق منتقل کند.
براساس تبصره این ماده؛ در صورتی که صندوقهای مشمول این ماده طبق مقررات، علاوه بر پرداخت حقوق بازنشستگی، از کار افتادگی اعم از کلی وجزئی و فوت، مشترکین خود را در برابر بیماریها، کمک ازدواج، بارداری، حقوق ایام بیماری و غرامت نقص عضو بیمه نموده باشند، هنگام انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی به صندوق مقصد، سهم درمان به علاوه یک درصد (۱%) بابت مزایای یاد شده از جمع وجه قابل انتقال کسر میشود.
طرح مذکور با ۱۷۸ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در صحن علنی به تصویب نمایندگان رسید.
همچنین، نمایندگان مجلس در جلسه خود و در جریان ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اجتماعی در مورد طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی با ماده ۲ این طرح نیز موافقت کردند.
براساس ماده ۲طرح مذکور از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، نقل و انتقال سوابق بیمه یا کسور بازنشستگی در مورد اشخاصی که به علت انتقال، استعفاء، بازخرید خدمت، اخراج، انفصال دائم و همچنین تغییرات ساختاری ناشی از ادغام، انحلال و واگذاریها، رابطه استخدامی آنان با کارفرما متبوع قطع و به تبع آن از عضویت و شمول صندوق بازنشستگی مربوط خارج شده یا میشوند یا به سبب تبدیل وضع استخدامی مشترک صندوق جدید شده یا بشوند، امکانپذیر میباشد.
در تبصره ۱ تین ماده آمده است: نقل و انتقال سوابق حق بیمه یا کسور بازنشستگی پس از برقراری حقوق بازنشستگی، ازکارافتادگی و یا مستمری بازماندگان از صندوق پرداخت کننده مستمری به سایر صندوقها ممنوع است.
براساس تبصره ۲نیز تمامی اشخاصی که کسور بازنشستگی یا حق بیمه خود را به هر علت، از صندوق بازنشستگی ذیربط دریافت نموده یا بنمایند، امکان انتقال کسور بازنشستگی یا حق بیمه آنان ممنوع میباشد.
این بخش از طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی نیز با ۱۸۲ رأی موافق، ۳ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۰ نماینده حاضر در صحن به تصویب نمایندگان مجلس رسید.
گفتنی است: در جلسه روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی ماده ۴ طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمهای اشخاص، موضوع انتقال مابهالتفاوت حق بیمه بازنشستگی، و به دلیل ارایه پیشنهادات اصلاحی را در رابطه با این موضوع، در نهایت با نظر رئیس مجلس و با هدف رفع ابهام ها جهت بررسی بیشتر، بر اساس ماده ۱۵۳ آییننامه داخلی مجلس، ماده مذکور به کمیسیون اجتماعی ارجاع داده شد.
برچسب ها :اخبار پولی مالی ، امکان انتقال کسور بازنشستگی ، انتقال حق بیمه ، انتقال سنوات ، بیمه بازنشستگی ، صندوق بازنشستگی ، کسور بازنشستگی ، ماده 2 و 3 قانون انتقال سوابق بیمه ، مجلس شورای اسلامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰