تاریخ انتشار : شنبه 23 مهر 1401 - 17:54
کد خبر : 30098
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای انتقال بیش‌از ۳۸۰۰ پرونده مالیاتی به محل فعالیت اصلی شرکت‌ها بسته هستند

مدیرکل دفتر امور مودیان و خدمات مالیاتی سازمان امور مالیاتی خبر داد:

انتقال بیش‌از ۳۸۰۰ پرونده مالیاتی به محل فعالیت اصلی شرکت‌ها

انتقال بیش‌از ۳۸۰۰ پرونده مالیاتی به محل فعالیت اصلی شرکت‌ها
اخبار پولی مالی_ مدیرکل دفتر امور مودیان و خدمات مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور از انتقال بیش از 3800 پرونده مالیاتی واحدهای تولیدی یا خدماتی به محل فعالیت اصلی شرکت‏ها خبر داد.

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از رسانه مالیاتی ایران، محمد جهانی کیا، مدیرکل دفتر امور مودیان و خدمات مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور اظهار داشت: در راستای سیاست‏های تحول آفرینی نظام مالیاتی و رویکرد کمک به تقویت بنیه های اقتصادی مناطق مختلف و در اجرای قوانین و دستورالعمل‏های مالیاتی و همچنین جزء (۲) بند (د) تبصره ۶ قانون بودجه سنوات ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، سازمان امور مالیاتی اقدام به انتقال پرونده‌های واحدهای تولیدی و خدماتی با شخصیت حقیقی یا حقوقی دارای یک محل فعالیت به محل استقرار واحد تولیدی یا خدماتی آنها نموده که در نتیجه آن، مالیات و عوارض بر ارزش افزوده واحدهای تولیدی و خدماتی نسبت به سهم هر استان از جمعیت کشور به حساب خزانه استان ذی‌ربط واریز می شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

جهانی کیا ضمن اشاره به رویکردهای حمایتی نظام مالیاتی از تولید و اشتغال آفرینی افزود: در اجرای این بند از قانون بودجه و همچنین به‌منظور رعایت مقررات ماده ۱۱۰ قانون مالیات‌های مستقیم، فهرست شرکت‌های مشمول، توسط ادارات کل ذی‌ربط شناسایی و جهت انجام هماهنگی‌های لازم به سازمان اعلام شد که در سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۳۱۵ پرونده مالیاتی به ادارات مورد درخواست منتقل گردید.

وی درخصوص ارقام مالیات این دسته از شرکت‏ها که پرونده آن‏ها به استان محل فعالیت شرکت انتقال یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۰ برای پرونده های مذکور در مجموع رقمی معادل ۶۰ هزار و ۵۳۶ میلیارد ریال در قالب مالیات و عوارض ارزش افزوده تعیین گردیده است.

جهانی کیا در ادامه افزود: در راستای اجرای این تکلیف قانونی، در سه ‌ماهه اول ۱۴۰۱ نیز ۱۵۰۲ پرونده به استان‏های محل استقرار واحدهای تولیدی و خدماتی انتقال یافته و در مجموع برای پرونده های مذکور رقمی معادل ۱۵ هزار و ۷۵۷ میلیارد ریال در قالب مالیات و عوارض ارزش افزوده تعیین گردیده است.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا سه ماهه نخست سال ۱۴۰۱ تعداد ۳۸۱۷ پرونده به محل فعالیت اصلی شرکت‌ها منتقل شده است.

اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه