افزایش همکاری بانک توسعه صادرات ایران با صنایع تولیدی کشور

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، افزایش همکاریهای بانک با شرکتهای صنعتی و تولیدی از طریق تعامل و برقراری ارتباط موثر با مشتریان امکانپذیر است و در همین راستا، ابوالفضل سلمان رئیس شعبه اصفهان بانک توسعه صادرات ایران به همراه مسئولان این شعبه با مدیران شرکت تولیدی ظریف مصور دیدار کرد.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!در این نشست که با حضور علی محمد رجالی بنیانگذار گروه تولیدی صنعتی ظریف مصور و مدیران مالی این شرکت انجام شد، راهکارهای ارتقای همکاری متقابل مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و سلمان به ارائه توضیحات کامل در خصوص سیاست های جدید اعتباری و بستههای خدماتی طرح الماسان بانک پرداخت.
در این نشست مقرر شد که شرکت تولیدی ظریف مصور نسبت به افزایش عملکرد حسابهای خود نزد این بانک و دریافت انواع خدمات بانکی اعم از تسهیلات تعهدات ارزی گشایش اعتبار اسنادی و صدور ضمانتنامه اقدام کند.
شرکت تولیدی صنعتی ظریف مصور با حدود ۳ دهه سابقه فعالیت و دارا بودن بیش از ۵۰۰ نفر نیروی انسانی در زمینه تولید و صادرات انواع موکت و مواد اولیه فعال است. این شرکت در طول سالهای گذشته از مشتریان فعال شعبه اصفهان بوده و از خدمات ریالی ارزی و اعتباری شعبه بهرهمند شده است.
همچنین مقرر شد، بررسیها و مذاکرات لازم جهت افزایش همکاری و ارائه تسهیلات و خدمات به سایر طرحها و فعالیتهای این گروه صنعتی شامل طرحهای مختلف از جمله پتروشیمی سلمان فارسی، پتروشیمی سراج گستران، فولاد مالک اشتر و پتروشیمی رجال که نیاز به تامین مالی از طریق تسهیلات ریالی و ارزی دارند، در دستور کار قرار گیرد.
برچسب ها :اخبار پولی مالی ، بانک توسعه صادرات ایران ، تامین مالی ، سرمایه گذاری ، صنایع تولیدی کشور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰