عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعلام کرد:
طرح استقلال حسابهای صندوق توسعه ملی از بانک مرکزی
به گزارش اخبار پولی مالی، جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با روابط عمومی صندوق توسعه ملی با بیان اینکه از مجلس هشتم، نهم و همچنین یازدهم از نزدیک در جریان مسائل صندوق قرار دارد، اظهار داشت: تبدیل درآمدهای نفتی به ثروتهای ماندگار از سیاستهای اصلی صندوق توسعه ملی است که در دوره جدید فعالیت صندوق نیز، با جدیت دنبال میشود.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!لزوم کاهش تدریجی اتکای بودجه به نفت
وی، شریک شدن صندوق توسعه ملی در طرحهای کلان اقتصادی و مگاپروژهها را مثبت ارزیابی کرد و گفت: صندوق میتواند در پروژههای بزرگ به عنوان شریک و سهامدار وارد و منابع مالی آن را تأمین کند و به محض بهرهبرداری از آن خارج شود.
قادری در خصوص یکی از ایدههای مطرح شدهی (نفت- صندوق –بودجه) دکتر مهدی غضنفری رئیس صندوق، مبنی بر ورود مستقیم درآمدهای نفتی به صندوق و تأمین بودجه از محل سود سرمایه گذاری منابع اولیه، توضیح داد: با توجه به تصویب واریز ۴۰ درصد از منابع نفت به صندوق توسعه ملی در سال جاری و کاهش منابع بودجه نسبت به سال گذشته به نظر میرسد اجرای این طرح در کوتاه مدت امکان پذیر نبوده و در درازمدت و با ایجاد زیرساختهای کافی ممکن باشد.
وی با تأکید بر کاهش تدریجی اتکای بودجه به نفت، گفت: تمام تلاش ما باید این باشد که تا حد ممکن، اتکاء به درآمدهای نفتی را کاهش دهیم که تأمین منابع بودجه از محل مالیات و بیمه از جمله راهکارهای موجود است.
صندوق باید بتواند منابع خود را مدیریت کند
عضو کمیسیون برنامه و بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی در دورههای هشتم، نهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی، در خصوص استقلال حسابهای صندوق توسعه ملی نیز اظهار داشت: صندوق به جای اینکه منابعش در دست بانک مرکزی باشد باید بتواند منابع خود را مدیریت کند؛ به جای اینکه منابعش در دست بانک مرکزی باشد و او بخواهد مدیریت کند، خود صندوق باید این مهم را انجام دهد.
وی تصریح کرد: طرح اولیهی استقلال حسابهای صندوق از بانک مرکزی در قالب اصلاح اساسنامه صندوق توسعه ملی در برنامه هفتم توسعه، عنوان و به زودی تصویب میشود.
قادری اضافه کرد: سرمایه گذاری در صنایع داخلی در اولویت قرار دارد و در صورت ایجاد بسترهای لازم، صندوق توسعه ملی میتواند به سرمایهگذاری خارجی نیز ورود پیدا کند که رفع مشکل سرمایه گذاری خارجی نیز نقطهی قوتی برای صندوق خواهد بود.
برچسب ها :بانک مرکزی ، صندوق توسعه ملی ، کمیسیون برنامه و بودجه ، مجلس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰