رییس کل بانک مرکزی تاکید کرد؛
برنامه هفتم توسعه واقع بینانه و دست یافتنی تدوین شود
به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، دکتر صالح ابادی با اشاره به برنامه های مهمی که در اصلاح نظام بانکی در حال اجرا است، گفت: برنامه اصلاح نظام بانکی در سه محور اصلاح رابطه دولت با بانک مرکزی و بانک ها، اصلاح رابطه بانک مرکزی و بانک ها و اصلاح رابطه بانک ها با مشتریان در دستور کار قرار دارد و این ضرورت در تدوین برنامه هفتم توسعه نیز باید مورد توجه برنامه ریزان و مسئولان باشد.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!رییس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه طرح مجلس برای اصلاح رابطه بانکها و بانک مرکزی است، بیان کرد: طرح بانک مرکزی که در مجلس مطرح شده عمدتاً ناظر به اصلاح رابطه بین بانکها و بانک مرکزی است که نتایج قابل توجهی خواهد داشت، البته همه دستگاههای کشور باید کمک کنند تا اصلاحات اساسی در نظام بانکی صورت گیرد.
علی صالح آبادی رییس کل بانک مرکزی در همایش برنامه دوم گام انقلاب؛ ضرورت تغییر ریل سیاستگذاری کشور در تدوین برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: با توجه به محورهای مهم که انتظار میرود در برنامه هفتم توسعه به آن توجه شود، به مقوله تامین مالی، اصلاح نظام بانکی، استانداردهای بانکی در سطح دنیا و رسیدن بانکهای ما به آن و اصلاح کفایت سرمایه اشاره کرد.
وی با اشاره به تفاوت معناداری که بین اهداف ترسیم شده و واقیعت محقق شده در برنامههای قبلی وجود داشت تصریح کرد: آسیب شناسی از موانع تحقق برنامههای قبلی ضرورت دارد و در تدوین برنامه جدید باید به الزامات، پیش نیازها و تدوین برنامه عملیاتی توجه جدی شود.
صالح آبادی یکی از خطای مهمی که در برنامه توسعه وجود دارد را چنین برشمرد: برخی دستگاهها خلاءهای قانونی موجود در دستگاه های خود را به قانون برنامه توسعه تحمیل می کنند تا آن خلاء قانونی حل شود که چنین نگاه و رویکردی آسیب جدی به برنامه وارد می کند.
وی ادامه داد: در تدوین برنامه توسعه هم بهبایدها و هم به نبایدها باید نگاه کنیم. همچنین محدودیت منابع مالی هم از نکاتی است که باید در برنامه به آن دقت شود چرا که متاسفانه در تامین مالی، نگاهها بانکپایه است.
رئیس بانک مرکزی گفت: لزوم تدوین استراتژی توسعه و بهبود فضای کسب و کار هم بسیار مهم است و باید بدانیم که این برنامه قرار است به چه نتایجی دست یابد. امیدواریم این نگاه برنامهای وجود داشته باشد و با نگاه برنامهای اصلاحاتی را انجام دهیم و اهدافی ترسیم کنیم و همچنین امید داریم که برنامه هفتم واقع بینانه و قابل دسترس باشد.
همایش برنامه دوم گام انقلاب؛ ضرورت تغییر ریل سیاستگذاری کشور در تدوین برنامه هفتم توسعه با حضور علی صالح آبادی؛ رئیس کل بانک مرکزی، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، سید شمس الدین حسینی رییس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی ، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محمد حسین حسین زاده بحرینی رئیس کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس در مرکز پژوهش های مجلس برگزار شد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰