تاریخ انتشار : یکشنبه 29 تیر 1404 - 11:44
کد خبر : 90506
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای باید با سودآوری، زیان‌ها را جبران کنیم بسته هستند

باید با سودآوری، زیان‌ها را جبران کنیم

باید با سودآوری، زیان‌ها را جبران کنیم

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از روابط عمومی بیمه سینا؛ نخستین جلسه شورای مدیران بیمه سینا با حضور “عباس راد” سرپرست جدید این شرکت و عضو موظف هیئت‌مدیره برگزار شد.Thank you for reading this post, don’t forget to subscribe! در ابتدای این جلسه که با محوریت تبیین رویکردها و ترسیم مسیر پیش‌روی شرکت

به گزارش اخبار پولی مالی به نقل از روابط عمومی بیمه سینا؛ نخستین جلسه شورای مدیران بیمه سینا با حضور “عباس راد” سرپرست جدید این شرکت و عضو موظف هیئت‌مدیره برگزار شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

در ابتدای این جلسه که با محوریت تبیین رویکردها و ترسیم مسیر پیش‌روی شرکت در حضور مدیران ارشد ستادی برگزار شد، عباس راد با اشاره به تجربه یک‌ساله خود در هیئت‌مدیره، اظهار داشت: «در این مدت شناخت خوبی از بدنه شرکت، سرمایه انسانی، وضعیت شبکه فروش و عملکرد شعب به دست آورده‌ام و با نگاهی واقع‌بینانه و راهبردی، مسیر پیشرفت را دنبال خواهیم کرد.»

سرپرست بیمه سینا با تأکید بر لزوم همدلی و تعامل درون‌سازمانی افزود: «بنای کاری من، همکاری صمیمانه با همه همکاران است و سیاست‌های کلان شرکت در مسیر گذشته ادامه خواهد داشت، اما در برخی حوزه‌ها بازنگری و اصلاحات ضروری انجام می‌شود.»

وی با اشاره به نقش سهامدار عمده و بنیاد مستضعفان گفت: «باید از ظرفیت سهامدار عمده بیش از گذشته استفاده کنیم و در این زمینه برنامه‌هایی در دستور کار داریم.»

راد که خود دارای پیشینه تدریس در آموزش عالی است، بر اهمیت آموزش در سازمان تأکید کرد و افزود: «من یک معلم هستم و باور دارم که ارتقای دانش سازمانی، پیش‌نیاز توسعه واقعی است.»
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به رویکرد بیمه سینا در حوزه فروش تصریح کرد: «در پی جذب پرتفوی باکیفیت هستیم و تنها پرتفوی‌های بزرگ در صورتی برای شرکت مفید خواهند بود که سودآور باشند.»

سرپرست بیمه سینا با اشاره به چالش زیان انباشته خاطرنشان کرد: «حل این موضوع تنها از مسیر برنامه‌ریزی دقیق و تلاش تیمی ممکن است. باید با سودآوری، زیان‌ها را جبران کنیم.»

راد در بخش دیگری از سخنان خود، نقش حیاتی شعب و شبکه فروش را یادآور شد و گفت: «شعب و شبکه فروش، دو بال مهم شرکت در فرآیند بیمه‌گری هستند و باید هر دو با دقت و نگاه حمایتی تقویت شوند.»

وی همچنین از همه همکاران خواست تا موضوع نظارت را جدی بگیرند و آن را با دقت و استمرار دنبال کنند.

او در پایان تأکید کرد: «انتظار دارم واحدهای فنی و فروش با همکاری بیشتر از گذشته فعالیت کنند. از انتقاد، پیشنهاد و مطالبه‌گری برای تحقق اهداف سازمانی استقبال می‌کنم، به شرط آن‌که در فضایی تعاملی و محترمانه مطرح شود.»/

اخبار پولی مالی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه