تاریخ انتشار : شنبه 28 مرداد 1402 - 17:47
کد خبر : 63163
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای بانک برون مرزی «آف‌شور» برای نخستین بار تاسیس می‌شود بسته هستند

وزیر امور اقتصادی و دارایی:

بانک برون مرزی «آف‌شور» برای نخستین بار تاسیس می‌شود

بانک برون مرزی «آف‌شور» برای نخستین بار تاسیس می‌شود
اخبار پولی مالی_ برای نخستین بار اجازه برای بانک برون مرزی«آف‌شور» فراهم شده و بانک مرکزی در حال صدور تاییدیه آن است.

به گزارش اخبار پولی مالی، «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی در برنامه تلویزیونی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های حوزه رشد اقتصاد کشور تاکید بر اقداماتی است که منجر به افزایش سرمایه‌گذاری در ایران می‌شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

وی افزود: عملکرد دولت هم‌نشان داده است که هم در حوزه سرمایه‌گذاری داخلی باوجود اینکه سال‌ها نرخ سرمایه‌گذاری صفر و گاهی منفی در اقتصاد کشور بوده، سال گذشته ۶.۷ افزایش سرمایه‌گذاری در اقتصاد ایران رخ داده است.

وزیر اقتصاد بیان کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی هم میزان جذب واقعی سرمایه‌گذاری خارجی در طول یک سال و نیم اخیر بیشتر از مدت مشابه در دولت قبل بوده است برای تکمیل این زنجیره تکمیل شود و تحریم ناپذیر باشد و سرمایه‌گذاری خارجی افزایش یابد آن هم به روش‌های غیر قابل تحریم در دستورالعمل اخیر وزارت اقتصاد چند مسیر مهم در پیش گرفته شده است.

وی افزود: به عنوان متنوع سازی روش ورود سرمایه اولاً مساله تهاتر سرمایه‌گذاری خارجی بین سرمایه‌گذاران خارجی در زمانی که امکان ورود پول و خروج سود وجود دارد، فراهم شده است همچنین تهاتر سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه‌گذاری داخلی به وجود آورده است.

خاندوزی گفت: خرید ارز از سرمایه‌گذاران خارجی چه به صورت اسکناس چه به صورت حواله، با نرخ تشویقی ارز آنها توسط بانک مرکزی خریداری می‌شود.

وی بیان کرد: برای نخستین بار رسماً برای تشکیل بانک برون‌مرزی یا بانک آف‌شور امکانات فراهم شده است و تاییدیه بانک آف‌شور هم توسط بانک مرکزی در حال صدور است.

خاندوزی توضیح داد: برای افرادی که بیش از ۱۰۰ هزار دلار سرمایه چه به صورت اسکناس چه غیر اسکناس وارد کنند حداقل مجوز اقامت پنج ساله صادر می‌شود و این حداقل است و هر چقدر میزان ورود سرمایه بالاتر باشد به شکل بدون سقف این مجوز اقامت می‌تواند افزایش یابد.

وی گفت: این مجموعه تدابیری است که کمک می‌کند رشد سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در سال ۱۴۰۱ در سال ۱۴۰۲ ادامه یابد

وزیر اقتصاد گفت: تهاتر یکی از روش‌های بسیار رایج است که هزینه رفت و آمد منابع ارزی و ریالی را کم می‌کند و هزینه مبادله ارزی و هزینه صرافی و بانک کاهش می‌یابد و زمان آن نیز کاهش می‌یابد و بعد از این دستورالعمل به خواسته سرمایه‌گذاران اجابت شد.

اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه بیمه پارسیان