تاریخ انتشار : شنبه 14 مارس 2026 - 16:35
کد خبر : 93731
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای پرداخت ۱۲۰۰ میلیارد تومان خسارت در ایام جنگ توسط بیمه آسیا بسته هستند

مدیرعامل بیمه آسیا اعلام کرد:

پرداخت ۱۲۰۰ میلیارد تومان خسارت در ایام جنگ توسط بیمه آسیا

پرداخت ۱۲۰۰ میلیارد تومان خسارت در ایام جنگ توسط بیمه آسیا
-بیمه آسیا به عنوان بزرگترین بیمه خصوصی کشور سهم مهمی در آرامش دهی به مردم و خدمت رسانی بیمه ای در ایام جنگ تحمیلی ظالمانه فعلی داشته است.

اخبار پولی مالی- بر اساس  گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه آسیا در امتداد بازدید های میدانی نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل و جمعی از مدیران این شرکت از شعب صدور و خسارت، شعب انقلاب و مطهری بیمه آسیا مورد بازدید قرار گرفت.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

مجتبی حیدری در حاشیه این بازدید ها با تاکید براین که شعب بیمه آسیا در ایام جنگ فعلی مانند جنگ ۱۲ روزه باز ومشغول به خدمت رسانی بوده است اعلام کرد: از ۹ ام تا ۲۰ اسفند در کل رشته های بیمه ای تعداد خسارت بررسی شده ۷۱۹۳۴ پرونده بوده که بالغ بر هزار و دویست میلیارد تومان پرداخت شده است.

در این بازدید علاوه بر جمعی ازمدیران بیمه آسیا، دکتر محمد رضا عربی مزرعه شاهی رییس محترم هیات مدیره بیمه آسیا نیز حضور داشتند و از نزدیک فعالیت های شعبه مطهری بیمه آسیا را مورد بررسی قرار دادند.

اخبار پولی مالی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

اینترنت بانک رفاه بیمه آسیا